اگرچه ما به طور قطع نمی دانیم که چه چیزی باعث اختلالات خود ایمنی می شود، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید: آیا ژن های شما می توانند احتمال ابتلا به یک بیماری خود ایمنی را برای شما افزایش دهند؟پاسخ کوتاه … بله، اما …
اما گاهی آنتی ژن میتواند یکی از سلولهای خود بدن باشد که آسیب دیده یا مرده است. طیف وسیعی از سلولهای دستگاه ایمنی با هم کار میکنند تا یک آنتی ژن شناسایی شود.
زمانی که فشار خون پایین باشد، خون کافی جریان پیدا نمیکند و فرد دچار سرگیجه هنگام بستن چشم میشود.
مجموعه "مدیست" در سال ۱۴۰۰ و با هدف خدمت رسانی به مراجعینی که امکان ویزیت حضوری توسط پزشک، به دلایل متعدد ندارند، تاسیس شده است.
زمانی که واکسن تزریق شده به بدن به صورت آنتیبادی باشد، در بدن ایمنی غیر فعال ایجاد میکند که طول عمر آن بسیار کوتاه است در حالی که معمولا در واکسنها از سلولهای ضعیف شده یا آنتیژنهای پاتوژنها استفاده میکنند که به ایمنی حاصل از آن، ایمنی فعال میگویند و گفتنی است که ایمنی فعال دوام بسیار بیشتری دارد.
زمانی که فردی بیماری خود ایمنی خیراندیش با استعداد ژنتیکی (یعنی فردی که نسبت به سایر اعضای جامعه احتمال بیشتری برای ابتلا به بیماری های خود ایمنی دارد) در معرض محرک های محیطی قرار می گیرد، گاهی اوقات می تواند منجر به ایجاد یک بیماری خودایمنی شود.
البته پیش از استفاده از این گیاهان با پزشکتان مشورت کنید:
برای جبران این تغییرات، الکترولیت ها از طریق وریدی به شما تزریق شده تا عملکرد طبیعی قلب، عضلات و سلول های عصبی شما حفظ شود.
در این شرایط حجم خونتان کاهش پیدا میکند و در نتیجه فشار خون نیز کم میشود. در این وضعیت ممکن است پزشک برای کمک به افزایش حجم خون و مایعات، برای شما انتقال خون و تزریق سرم را تجویز کند.
زمانی که فشار خون بسیار پایین است، ممکن است خون و اکسیژن کافی به مغز و سایر اندامهای حیاتی نرسد. در این شرایط به مراقبت پزشکی اورژانسی نیاز است.
در دکترتو علاوهبر سیستم تعیین وقت حضوری امکان مشاوره تلفنی با دکتر قلب وجود دارد.
حدود یک چهارم افراد مبتلا به یک بیماری خودایمنی، بیماری خودایمنی دیگری نیز خواهند داشت – بنابراین نه تنها ژنتیک می تواند خطر ابتلا به یک بیماری خود ایمنی را افزایش دهد، بلکه ژن های شما ممکن است خطر ابتلا به بیماری های دیگری از این دسته هم افزایش دهد.
در مصرف آنتیبیوتیکها باید به این نکته توجه کرد که این داروها باید مطابق تجویز و در مدت زمان معین مصرف شوند.
مغز استخوان: این بخش در مرکز استخوانها یافت میشود و وظیفه تولید گلبولهای قرمز را به عهده دارد.